A vállalkozásról

A BARTÓK-LUMIN Bt. 2018-ban alakult, családi vállalkozás formájában, de már 1995 óta dolgozom az informatika, elektronika és biztonságtechnika területein. Az évek alatt sok mindent volt szerencsém kipróbálni és megtapasztalni. Mivel azonban én sem vagyok SuperMan, több “külsős” kollégám is van, az informatika, biztonságtechnika és elektronika számos területéről, akikkel kölcsönösen segítjük egymást.  Ennek köszönhetően tudom kézben tartani egy kis- vagy középvállalkozás (vagy otthon) szinte minden informatikai szegmensét és tudok “folyamatos” szolgáltatást biztosítani.

Az informatika határtalansága, a lehetőségek végtelenjével szövi át a mindennapokat. A végtelen lehetőség viszont, végtelen megoldandó feladatot jelenet, amit az egy területre szakosodott szakemberek sokszor vagy nagyon bonyolultan oldanak meg, vagy újabb részfeladatokra bontva a problémára, csak rész megoldások születnek. 

Megvalósításaimra a gyakorlatiasság és a célszerűség a jellemző. Úgy gondolom, jól kell felmérni az aktuális igényeket, meg kell becsülni a várható növekedést és ennek megfelelően megalkotni a megoldást. Egyszerre jelent pazarlást és veszteséget a túlméretezett volumen és a szoros vagy már eleve szűk megvalósítás is. 

Munkám nagyon bizalmi jellegű és büszke vagyok ügyfeleim ilyen irányú elégedettségére.

+36209763206 lumin@bartokbela.hu

Bartók Béla
BARTÓK-LUMIN Bt.

Kiemelt partnerek: